Fietstour Rondje Stad!

Er gaat niets boven Groningen! Er is veel te zien en doen in Groningen. Als u uw bezoek aan Groningen begint met onze fietstour Rondje Stad! dan weet u precies waar. Met onze gids fietst u langs bekende hotspots zoals de Martinitoren en het Groninger Museum maar ook langs wat minder bekende, maar niet minder mooie plekjes van de metropool van het Noorden. Onderweg stopt de gids regelmatig even om leuke en interessante informatie over de stad Groningen te geven en er halverwege maken we een pauze om iets te drinken.

Wanneer
Elke zaterdagochtend om 10.30 uur.
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de beschikbaarheid van de gidsen zijn in overleg ook andere tijdstippen mogelijk.

Het hele jaar door verzorgen wij voor groepen fietstours. Kijk hiervoor onder ‘Groepen‘.

Duur
De fietstour duurt ongeveer 2 1/2 uur (inclusief een koffie/thee pauze).

Groepsgrootte
De fietstour gaat door als zich minimaal 4 personen hebben aangemeld. Maximaal 15 personen per gids.

Prijs
€ 25,00 per persoon (inclusief gids en fietshuur, exclusief consumptie). Alleen contante betaling mogelijk.

Arrangement Rondje Stad! plus
In samenwerking met het naastgelegen restaurant Stadscafé Double-A bieden wij ook het arrangement “Rondje Stad! plus” aan.  Terwijl wij de fietsen voor u klaar zetten kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie/thee/cappuccino/espresso/dubbele espresso/latte macchiato of een glas fris. De kosten voor dit arrangement bedragen € 2,50 p.p. extra.
Na de fietstour hongerig geworden? Als klant van Fietsstad Groningen krijgt u 10% korting op de lunch bij Stadscafé Double-A.

Reserveren
Vooraf reserveren van zowel de fietstour als het arrangement is noodzakelijk. Dit kan via ons contactformulier.

 

Advertenties