Gastenboek

Lees hier of op Tripadvisor reacties van mensen die aan een van onze fietstours hebben deelgenomen. Geef zelf uw reactie! Als u zelf hebt mee gefietst: plaats een reactie op Tripadvisor of plaats onderaan deze pagina een reactie in ons gastenboek. Alvast hartelijk dank!
———————————————————————————————————

Het was heel erg leuk om zo op de fiets (nieuw en prima service, fiets werd goed afgesteld qua zithoogte) Groningen te ontdekken. We vonden het fijn om dit s óchtends te doen dan hadden we de rest van de andere dagen om plekken opnieuw te bezichtigen en de rondleiding was erg leuk en met heel veel informatie.
review via Baja Bikes, juni 2018

Leuke fietstocht! Jonas was erg leuk, heeft ons een ander stukje Groningen laten zien. Hij wist veel te vertellen en zeker geen standaard programma. Fietsstad Groningen is zeker aan te raden.
Reactie op Tripadvisor, mei 2018

Een hele leuke en interessante fietstocht! Een mooie fietstocht langs vele bijzondere plekken in de stad. Een aanrader om met familie of vrienden te doen.
Reactie op Tripadvisor, april 2018

Een hele leuke en gezellige tour om op de fiets de stad Groningen wat beter te leren kennen. Zeer de moeite waard.
Reactie op Tripadvisor, september 2017

Met Jonas fietsen door Groningen. Het was een mooie tocht, leuke manier om de oude stad te leren. We raden iedereen aan om samen met Jonas de tour te maken.
Reactie op Tripadvisor, april 2017

Leuke fietstocht door de stad gemaakt met 8 vrienden en Harry de gids. Goed voor elkaar fijne fietsen en veel gezien. Harry wist op een leuke vlotte manier veel dingen te vertellen vd stad erg leuk ook die stads boerderijen dat verwacht je helemaal niet! Dit is leuk om te doen als je er van houd om op een actieve maar ook relaxte manier een stad te bekijken!
Groet Eefje Snijder, juni 2016

Alles keurig geregeld, goede fietsen en een flexibele organisatie (annulering mogelijk tot het moment zelf ivm de weersomstandigheden). Onze gids Jonas zorgde voor een informatieve en gezellige tour! Een aanrader!
Natascha + 6 vriendinnen, februari 2016

We hebben een bijzonder leuke fietstocht gemaakt met gids Cor. Ik kan dit absoluut aanbevelen; je ziet veel van de stad en Cor weet er veel over te vertellen.
Familie Vander Zijpp, Haarlemmerliede, februari 2016

My student joined the Groningen tour on 22 August 2015, I reserved the tour through email, the company replied on time and politely with providing detailed guide for going to meeting point from Main train station.
The tour is perfect and the tour guide is professional and nice.
Katherine, thebloomofyouth.com

Dinsdag 18 augustus 2015 met collega’s en Sybo door de stad gefietst. Het was een super leuke ervaring! Als ommelander veel plekken gezien die ik nog nooit had gezien en leuke informatie gehoord die ik nog niet kende. Dus ook voor ommelanders is deze fietstocht een echte aanrader.
Groet Anita

Wij hebben vrijdag 14 augustus 2015 gefietst met Henk. Het was ontspannen en gezellig, maar vooral informatief. Henk vertelde veel en leidde ons met heel veel plezier door “zijn stad”. Nog even als extraatje langs het prachtige station geweest, waardoor de rit uitliep, allemaal geen probleem! Heel erg genoten, ik kan de tocht warm aanbevelen! Henk en co: hartelijk dank!
groeten Sonja

 

Laat hier uw reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s