Gastenboek

Lees hier of op Tripadvisor reacties van mensen die aan een van onze fietstours hebben deelgenomen. Geef zelf uw reactie! Als u zelf hebt mee gefietst: plaats een reactie op Tripadvisor of plaats onderaan deze pagina een reactie in ons gastenboek. Alvast hartelijk dank!
———————————————————————————————————

Met Jonas fietsen door Groningen. Het was een mooie tocht, leuke manier om de oude stad te leren. We raden iedereen aan om samen met Jonas de tour te maken.
Reactie op Tripadvisor, april 2017

Zaterdag 17 september hebben we met z’n twaalven (broers en zussen en aanhang) een fietstocht door Groningen gemaakt met als gids Jonas, die ons de stad in al zijn facetten liet zien, leuke anekdotes vertelde en zelfs een quiz-je organiseerde. We hebben genoten van de stad, de uitleg en als kers op de taart het mooie weer. Het was reuze gezellig en dank aan onze bekwame gids!
Groetjes, ook namens de rest, Engelien, september 2016

Leuke fietstocht door de stad gemaakt met 8 vrienden en Harry de gids. Goed voor elkaar fijne fietsen en veel gezien. Harry wist op een leuke vlotte manier veel dingen te vertellen vd stad erg leuk ook die stads boerderijen dat verwacht je helemaal niet! Dit is leuk om te doen als je er van houd om op een actieve maar ook relaxte manier een stad te bekijken!
Groet Eefje Snijder, juni 2016

Alles keurig geregeld, goede fietsen en een flexibele organisatie (annulering mogelijk tot het moment zelf ivm de weersomstandigheden). Onze gids Jonas zorgde voor een informatieve en gezellige tour! Een aanrader!
Natascha + 6 vriendinnen, februari 2016

We hebben een bijzonder leuke fietstocht gemaakt met gids Cor. Ik kan dit absoluut aanbevelen; je ziet veel van de stad en Cor weet er veel over te vertellen.
Familie Vander Zijpp, Haarlemmerliede, februari 2016

My student joined the Groningen tour on 22 August 2015, I reserved the tour through email, the company replied on time and politely with providing detailed guide for going to meeting point from Main train station.
The tour is perfect and the tour guide is professional and nice.
Katherine, thebloomofyouth.com

Dinsdag 18 augustus 2015 met collega’s en Sybo door de stad gefietst. Het was een super leuke ervaring! Als ommelander veel plekken gezien die ik nog nooit had gezien en leuke informatie gehoord die ik nog niet kende. Dus ook voor ommelanders is deze fietstocht een echte aanrader.
Groet Anita

Wij hebben vrijdag 14 augustus 2015 gefietst met Henk. Het was ontspannen en gezellig, maar vooral informatief. Henk vertelde veel en leidde ons met heel veel plezier door “zijn stad”. Nog even als extraatje langs het prachtige station geweest, waardoor de rit uitliep, allemaal geen probleem! Heel erg genoten, ik kan de tocht warm aanbevelen! Henk en co: hartelijk dank!
groeten Sonja

Wij hebben op 6 augustus 2015 een hele mooie fietstocht door Groningen gemaakt. Jonas was daarbij onze gids. Hij leidde ons voortreffelijk langs de vooral historische hoogtepunten van de stad maar liet ons ook (vol trots) de gloednieuwe giga fietsenstalling bij het station zien. Dat maakte ons als Leidenaren erg jaloers.
Berna en Ap Zwinkels, Leiden

Wir können diese fietstour als “Groningen-Einstieg” für Neulinge nur jedem empfehlen! Der Aktionsradius ist einfach größer als zu Fuss und wir haben einen tollen Überblick über die Stadt mit ihren zahlreichen Sehenswürdigkeiten erhalten. Den einen oder anderen Ort haben wir am Tag darauf noch einmal in Ruhe und zu Fuss besichtigt. Unser Guide Cor Glazenburg hat es verstanden, sehr viel von seiner Begeisterung für Groningen an uns weiterzugeben. Obwohl wir die einzigen beiden Deutschen in der Gruppe waren, hat er uns alle wesentlichen Informationen vermittelt – eine sprachliche Meisterleistung dieser scheinbar mühelose Wechsel zwischen Niederländisch und Deutsch!
Wir wünschen der Fietstour Rondje Stad noch viele begeisterte Teilnehmer und bedanken uns nochmals ganz herzlich!
Beste groeten,
Ines und Holger
27 oktober 2014

Wij hebben ontzettend genoten van de rondleiding op de fiets afgelopen zaterdagmiddag. Alles was geweldig, maar de theetuin vond ik heel bijzonder. Zondag zijn we naar het Groninger Museum geweest. Wat een fantastisch museum.
Mede dankzij u hebben we een fantastisch weekend gehad.Dit was het verjaardagscadeautje voor mijn 70e verjaardag van onze kinderen.Nogmaals hartelijk bedankt.
Mevrouw van Dijk
3 oktober 2014

Een aanrader! Met enthousiast verhalende Cor bijna 3 uur op pad geweest en onbekend mooi Groningen ontdekt en verkend: TOP
Aart en Marleen
16 augustus 2014

Ein toller Einstieg in ein Fahrrad-Wochenende in der Provinz Groningen. Wir hatten gleich dreimal Glück: 1. Es gibt auch deutschsprachige Touren 2. Wir (2 befreundete Paare) waren die einzigen Teilnehmer 3. Harry hat perfekt geführt: kenntnisreich, abwechselungsreich, interessant, flexibel und sympathisch. Gerne wieder!
Okka
11 augustus 2014

Met gids Sybo op de fiets Groningen ontdekken is een echte aanrader! In bijna 3 uur tijd kwamen wij langs veel historische en moderne bezienswaardigheden in en buiten het centrum van deze mooie stad. De koffiestop in de prachtige tuin van de Prinsenhof was met deze zomerse temperatuur heel ontspannen. Gids Sybo gaf ons uitgebreide en leuke informatie, dus zeker de moeite waard wanneer je Groningen bezoekt.
Jef en Francien
5 augustus 2014

Met Sybo Groningen op de fiets verkend, en onze tennisvriendinnen, die niet wisten waar ze naartoe zouden reizen toen zij in de trein stapten, waren onverdeeld enthousiast over Groningen maar vooral over de fietstour, een echte aanrader! Van alles bekeken, een pauze in de prinsenhoftuin, echt heerlijk! Voor wie nog niet in Groningen is geweest, echt doen want Sybo kan heel boeiend vertellen en zo kom je van alles over de historie van de stad aan de weet!
Carla
4 augustus 2014

Cor heeft ons de mooie kantjes van Groningen laten zien. Terwijl nog velen voetbalfans lekker lagen te slapen na de overwinning tegen Costa Rica, reden wij zondagmorgen lekker rustig in het zonnetje door de (volks-)wijkjes, langs de grachten, hebben binnenhofjes bekeken, ontspannen koffie gedronken in een prachtige tuin, het studentenleven besproken en vele leuke verhalen gehoord. Cor bleek de ideale gids te zijn voor onze groep uit Duitsland (14 Pers): Cor spreekt namelijk vloeiend Duits en wist ons allen von jong tot oud prima te vermaken. Iedereen was erg enthousiast en is nu vastbesloten ook andere steden per fiets te gaan ontdekken. En de jeugd heeft ie ook kunnen overtuigen: enkele kunnen zich goed voorstellen in Groningen te studeren. We hebben erg genoten: Cor Bedankt!
Saskia Hilken
24 juli 2014

Afgelopen weekend gefietst met Sybo. Was in een woord geweldig! Veel moois in Groningen gezien. Niet alleen in het centrum, maar ook bijzondere (volks)wijken. Sybo wist veel te vertellen over de Groningse geschiedenis, maar ook over diverse kunstvoorwerpen. Ook het weer werkte goed mee. Helaas was de fietstocht snel voorbij!
Groetjes Christie, Irma en Jourica
5 juni 2014

Advertenties

Laat hier uw reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s