Gastenboek

Lees hier of op Tripadvisor reacties van mensen die aan een van onze fietstours hebben deelgenomen. Geef zelf uw reactie! Als u zelf hebt mee gefietst: plaats een reactie op Tripadvisor of plaats onderaan deze pagina een reactie in ons gastenboek. Alvast hartelijk dank!
———————————————————————————————————

Wij hebben een erg leuke fietstour gehad doordat Henk met veel plezier alles vertelde over Groningen. Ook zijn we bij een aantal gebouwen naar binnen geweest, kortom echt een aanrader als je naar Groningen gaat!
Reactie op Tripadvisor, oktober 2019

Erg leuke middag gehad tijdens deze fietstour! We waren met vieren en kregen uitstekende fietsen mee. Onze gids wist veel te vertellen over de stad en de geschiedenis van Groningen. Hij wist alles leuk te brengen, regelmatig een grapje, een quiz en leuke verhalen. Zelfs toen we een week later in Valencia verbleven waren we nog met de fietstocht bezig. We waren daar namelijk op zoek naar de foto van de ‘mysterybaby’, helaas niet gevonden. Jonas bedankt, het was een geslaagde middag!
Reactie op Tripadvisor, augustus 2019

Super tour! Met een groepje van 6 vrienden een fietstour geboekt bij Fietsstad Groningen. Was een gezellige en informatieve tour met enthousiaste gids! Zeker een aanrader!
Reactie op Tripadvisor, mei 2019

Eine schöne Tour durch die Stadt! Sehr gut, Diana hat uns sehr gut rumgeführt und ihr deutsch ist sehr gut. Sie hat uns tolle Stellen / orte in Groningen gezeigt und uns auch die Geschichte der jeweilgen Stadtteile gezeigt. Es war eine entspannte Fahrradtour. Man erlbet die Stadt zu Rad ganz anders. Die Räder von Pims Fietsen waren in einem ausgezeichneten Zustand (wie neu).
Reactie op Tripadvisor, september 2018

Het was heel erg leuk om zo op de fiets (nieuw en prima service, fiets werd goed afgesteld qua zithoogte) Groningen te ontdekken. We vonden het fijn om dit s óchtends te doen dan hadden we de rest van de andere dagen om plekken opnieuw te bezichtigen en de rondleiding was erg leuk en met heel veel informatie.
Review via Baja Bikes, juni 2018

Leuke fietstocht! Jonas was erg leuk, heeft ons een ander stukje Groningen laten zien. Hij wist veel te vertellen en zeker geen standaard programma. Fietsstad Groningen is zeker aan te raden.
Reactie op Tripadvisor, mei 2018

Een hele leuke en interessante fietstocht! Een mooie fietstocht langs vele bijzondere plekken in de stad. Een aanrader om met familie of vrienden te doen.
Reactie op Tripadvisor, april 2018

Een hele leuke en gezellige tour om op de fiets de stad Groningen wat beter te leren kennen. Zeer de moeite waard.
Reactie op Tripadvisor, september 2017

Met Jonas fietsen door Groningen. Het was een mooie tocht, leuke manier om de oude stad te leren. We raden iedereen aan om samen met Jonas de tour te maken.
Reactie op Tripadvisor, april 2017

 

Laat hier uw reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s