Gastenboek

 

Lees hier of op Tripadvisor reacties van mensen die aan een van onze fietstours hebben deelgenomen. Geef zelf uw reactie! Als u zelf hebt mee gefietst: plaats een reactie op Tripadvisor of plaats onderaan deze pagina een reactie in ons gastenboek. Alvast hartelijk dank!
———————————————————————————————————

De fietstocht in Groningen met Niek en Paul, onze gidsen, was zeer de moeite waard. We hebben in een korte tijd veel mooie plekken van Groningen gezien en onze zoon kreeg leuke tips en wetenswaardigheden voor zijn toekomstige studententijd in deze bruisende stad. Niek en Paul namen alle tijd voor het geven van informatie en we konden alles vragen.  
Wil je in een korte tijd een goed beeld te krijgen van Groningen, raden wij deze tour zeker aan.

Reactie op TripAdvisor, juni 2020

Ontdekkingsreis in eigen land! Met een locale gids, geboren en getogen Groninger, ontdek je hoekjes en gaatjes die anders aan je voorbij gaan. 
In een paar interessante uurtjes, met eigen of huurfiets. Aanrader.

Reactie op TripAdvisor, juni 2020

Ooit ben ik in Groningen geweest met mijn voetbalelftal. Destijds niet veel verder gekomen dan de Grote Markt en een paar kroegen daar vlak bij. 
Tijdens mijn tweede bezoek, op 13 juni 2020, heb ik daarom met mijn vrouw een fietstocht geboekt met een gids. Is erg goed bevallen. Je komt op plekken die je anders niet weet te vinden en tussendoor stop je zo nu en dan en praat de lokale gids je bij. Veel gezien en geleerd. Een aanrader dus voor ieder die wat meer wil zien dan het centrum van Groningen!

Reactie op TripAdvisor, juni 2020

Wij hebben een erg leuke fietstour gehad doordat Henk met veel plezier alles vertelde over Groningen. Ook zijn we bij een aantal gebouwen naar binnen geweest, kortom echt een aanrader als je naar Groningen gaat!
Reactie op Tripadvisor, oktober 2019

Erg leuke middag gehad tijdens deze fietstour! We waren met vieren en kregen uitstekende fietsen mee. Onze gids wist veel te vertellen over de stad en de geschiedenis van Groningen. Hij wist alles leuk te brengen, regelmatig een grapje, een quiz en leuke verhalen. Zelfs toen we een week later in Valencia verbleven waren we nog met de fietstocht bezig. We waren daar namelijk op zoek naar de foto van de ‘mysterybaby’, helaas niet gevonden. Jonas bedankt, het was een geslaagde middag!
Reactie op Tripadvisor, augustus 2019

Super tour! Met een groepje van 6 vrienden een fietstour geboekt bij Fietsstad Groningen. Was een gezellige en informatieve tour met enthousiaste gids! Zeker een aanrader!
Reactie op Tripadvisor, mei 2019

Eine schöne Tour durch die Stadt! Sehr gut, Diana hat uns sehr gut rumgeführt und ihr deutsch ist sehr gut. Sie hat uns tolle Stellen / orte in Groningen gezeigt und uns auch die Geschichte der jeweilgen Stadtteile gezeigt. Es war eine entspannte Fahrradtour. Man erlbet die Stadt zu Rad ganz anders. Die Räder von Pims Fietsen waren in einem ausgezeichneten Zustand (wie neu).
Reactie op Tripadvisor, september 2018

Het was heel erg leuk om zo op de fiets (nieuw en prima service, fiets werd goed afgesteld qua zithoogte) Groningen te ontdekken. We vonden het fijn om dit s óchtends te doen dan hadden we de rest van de andere dagen om plekken opnieuw te bezichtigen en de rondleiding was erg leuk en met heel veel informatie.
Review via Baja Bikes, juni 2018

Geef een reactie