Groepen

U bent op zoek naar een leuk en ontspannen groeps- of bedrijfsuitje?
Tijdens onze fietstour Rondje Stad! leert u de stad Groningen kennen maar is er ook genoeg ruimte om elkaar beter te leren kennen. Rondje Stad! alleen heeft dus al veel te bieden maar het is ook mogelijk om de fietstour met andere activiteiten te combineren tot een volledig dagprogramma. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn en neem voor meer informatie contact met ons op.

18 augustus 2015 - gemeente Groningen

Arrangementen
In combinatie met een fietstour nog meer moois van de stad Groningen en directe omgeving zien? Dat kan! Wij hebben voor u een verschillende arrangementen samengesteld.

Fietstour in combinatie met borrel, lunch of diner
Na een ontspannen fietstour even lekker borrelen, lunchen of dineren? Dit kunnen wij voor u verzorgen! Wij geven u graag tips over waar je lekker kan eten en/of drinken.

Fietstour in combinatie met bezoek aan Martinitoren
Na de fietstour nog genoeg energie over? Bezoek dan het hoog(s)te punt van de stad Groningen en geniet van het mooie uitzicht. De skyline van Groningen wordt na 500 jaar nog steeds bepaald door de Martinitoren en het is natuurlijk het monument van Groningen. Qua hoogte is de toren met zijn 97 meter de vierde van Nederland.

Familieuitje
Ons Rondje Stad! is ook ideaal voor een familieuitje. Gaan er kinderen mee? Dan hebben wij speciaal voor de kinderen een fietssafari door Groningen. Aan de hand van een kleurplaat gaan de kinderen op zoek naar alle beesten en dieren die we tegenkomen. Ook de ouders zullen er versteld van staan hoeveel dieren en beesten er zijn te ontdekken.

Op maat gesneden fietstours
Wij kunnen voor u ook op maat gesneden fietstours verzorgen. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten en in overleg met u stellen wij een fietstour samen. Neem voor meer informatie over mogelijkheden van groeps- en bedrijfsuitjes contact met ons op.

Advertenties