Over ons

Fietsstad Groningen organiseert al meer dan 15 jaar fietstours door de stad Groningen. We hebben een fantastische groep gidsen die hun best doen om elke tour tot een groot succes te maken.  We zijn allemaal vrijwilligers die dit doen omdat we het leuk vinden om met mensen om te gaan en omdat we trots zijn op onze mooie Stad! Elk jaar schenken we een gedeelte van de opbrengst aan een goed doel. Afgelopen jaar hebben wij ter ere van ons 15-jarig jubileum  € 1.500 geschonken aan Stichting Toentje.  Toentje produceert op duurzame en professionele wijze verse groenten en kruiden voor de Voedselbank Groningen. In Toentje groeit de Stad!

Wij werken samen met Pims Fietsen. De fietsenzaak zit op een prachtige locatie bij de altijd levendige Westerhaven, direct naast het centrum. Dit is de ideale plek om de fietstour te beginnen. Het team van Pims Fietsen zorgt voor comfortabele, goedverzorgde fietsen. Zo lijkt het net of het fietsen vanzelf gaat!

Wadapartja is de perfecte plek om wat te drinken, te eten en te relaxen. Geniet van de lokale producten die worden gebruikt. Wadapartja beschikt over twee locaties, een bij de Westerhaven, en een aan het Zuiderdiep. Wij bieden samen met Wadapartja een arrangement aan voor groepen waarbij je de stad verkent met de gids, en vervolgens heerlijk kunt lunchen of dineren bij Wadapartja!